Május 20-án érkezik hazánkba a Dead or Alive: Dimensions

2011. április 20.
1.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dead or Alive karakterei harcra készen várják, hogy speciális szemüveg nélkül élvezhető 3D-ben küzdjenek meg egymással.

A Dead or Alive, a méltán népszerű bunyós játéksorozat, történetében először érkezik Nintendo konzolra. A Team Ninja kizárólag Nintendo 3DS-re fejlesztette a Dead or Alive: Dimensions-t, mely május 20-án érkezik Európába, így hazánkba is. Szemüveg nélküli 3D-ben elevenedik meg 25 játszható karakter, számtalan környezetben, és az internetnek hála, a világ bármely pontjáról származó ellenfél ellen folytatott harcban.

Villámgyors küzdelem, pusztító kontratámadások, kombók és interaktív arénák várják a játékosokat, akik a környezet adta lehetőségeket is kihasználhatják ellenfeleik legyőzéséhez. Az egyik ilyen aréna éppen a Metroid: Other M játékból lehet ismerős, ahol a Metroid sorozat egyik ismert karaktere, Ridley igyekszik a harcosok dolgát megnehezíteni. A Dead or Alive: Dimensions hektikus küzdelmei közben hasznos funkciónak bizonyulhat a Nintendo 3DS érintőkijelzőjén található kombótár, mellyel a legösszetettebb támadások is egyszerűen kivitelezhetőek.

A legenda történetében első alkalommal ebben az epizódban a Dead or Alive-sorozat eddigi részeinek összes karakterét megtaláljuk együtt, egyetlen játékban, sőt, jobban meg is ismerhetjük őket, hiszen a 12 játékmód között megtalálható Chronicle módban a karakterek háttértörténetére koncentrálhatunk. Az érintőképernyő ráadásul segítséget ad a karakterek közti kapocs megértésében, így a Dead or Alive: Dimensions remek összefoglalást ad a Dead or Alive világáról, a veteránok és a sorozattal ismerkedők számára is. Teszi ezt azért is, hiszen új, eddig sosem látott nézőpontból mutatja be a sorozat történetét, így fény derül a Mugen Tenshin ninja klánban folyó küzdelmek mögött megbúvó titokra, előtérbe kerül a rejtélyes Torn Sky Blast harcstílus, a Dead or Alive tornák mögött álló DOATEC cég pedig továbbra is a tökéletes szuper harcos kifejelsztésén dolgozik.

A Dead or Alive: Dimensions-ből a sorozat védjegyeként szolgáló csinos, ám igen veszélyes női karakterek sem hiányozhatnak, így az olyan nagy kedvencek, mint Kasumi, Lei Fang vagy Tina Armstrong is játszható karakter, ám új szereplők is csatlakoznak hozzájuk, például Kokoro, Eliot, vagy Hitomi. Mindemellett a Dead or Alive: Dimensions számos olyan funkciót is tartogat, melyek a Nintendo 3DS különleges képességeit használják ki. A Throwdown módban különleges figurákat gyűjthetnek azok, akik használják a StreetPass és SpotPass funkciókat. Érdemes lesz kipróbálni a játékmódot, hiszen ezekből a figurákból csapatot állíthatunk össze, hogy út közben is bármikor harcba szállhassunk. Minél több küzdelmet tudunk le menet közben, annál több különleges extrákhoz juthatunk hozzá, valamint 34 exkluzív ruházatot is összegyűjthetünk. A Showcase módban összegyűjtött figuráinkat meg is csodálhatjuk szemüveg nélküli 3D-ben, valamint fényképeket is készíthetünk róluk, melyeket aztán ismerőseinkkel is megoszthatunk.

Melegítsetek be az izgalmas meccsekre, hiszen a Dead or Alive: Dimensions 2011. május 20-án érkezik Európába, kizárólag Nintendo 3DS-re!
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 18 napja

Majdnem az eredeti Japán premierre egy időben jött mindenhol, csak pár nap csúszás volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja