Major Nelson is az E3-ra várja az Xbox 720 bejelentését?

2013. január 03.
3.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft kötelékében szolgáló Major Nelson, aki többnyire mindig bebizonyosodó információkkal lát el minket a játékvilágból, néhány órával ezelőtt egy érdekes visszaszámlálót helyezett el hivatalos honlapján.

A kérdéses visszaszámláló június 11-én fog majd lejárni, egészen pontosan az E3 kiállítás időpontjában, ami várhatóan egybe esik a Microsoft nagy konferenciájával is. Hogy mi történik majd ott?

A legtöbb vélekedés szerint rengeteg bejelentés, de mind közül kiemelkedik majd egy, az új Xbox konzol leleplezése. Természetesen mindez egyelőre még csak spekuláció, de Major Nelson visszaszámlálója is arra enged következtetni, hogy az új Microsoft masina kerül majd a fókuszba a kérdéses időpontban. Szerintetek?
hivatalos honlapján.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

Bármit jelenthet az a számláló. Mostanában ezek a visszaszámolások mindig valami gagyiban végződtek, így sok jóra nem számítok...

válasz erre

rDAVE

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

Reális időpontnak tűnik még mindig. mosolygó smiley
Viszont nekem a képen lévő izé nem tetszik, bár lehet az én hibám, mert csak olyan Xbox és PS fan koncepció tetszik, amit szívesen is látnék a birtokomban, de ezek igen kevés számmal akadnak. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

A formavilág nagyon tetszik.menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja