Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim: Megérkezett a kipróbálható verzió

2009. szeptember 15.
2.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive brigádja hamarosan piacra dobja az idei esztendőre tervezett legutolsó nagy dobását, amely nem más, mint a nagy sikerű fantasy RTS folytatása, a Majesty 2.

A The Fantasy Kingdom Sim alcímmel rendelkező alkotás viszont nem az első epizód teljesen egyenes ági folytatása, legalábbis korábban egy fejlesztő úgy nyilatkozott, hogy a második Majesty a The Sims, a Settlers és a Warcraft 3 keveréke, lévén mindegyik játék úgymond "forradalmi" jegyei megtalálhatók lesznek a program betöltése után.

Ezt az állítást, amit anno még videón is alátámasztottak nekünk az illetékesek, sajnos semmilyen konkrétummal nem tudtuk bizonyítani, egészen a mai napig. Ma reggel ugyanis ahogyan azt előzetesen ígérték a Paradox Interactive emberei, befutott a Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim kipróbálható verziója, amely csak arra vár, hogy ingyen és bérmentve letöltsék a fanatikusok, majd belevessék magukat a hősködésbe.

Hogy te is fanatikus vagy? Akkor ne várj tovább, az alábbi linkre kattintva töltsd le a játék demóját, ha pedig a teljes verzióra fáj a fogad, akkor digitális formátumban már azt is beszerezheted, a dobozos változatra viszont sajnos még egy kicsit várni kell. De addig is itt a demó:

Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim demó
Majesty 2.'>
nincs még hozzászólás

Majesty 2
1.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja