Majesty 2: Beindult a hivatalos honlap

2009. március 01.
2.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Repül az idő.

Már lassan 9 éve annak, hogy az időközben kultjátékká nemesedett Majesty: The Fantasy Kingdom Sim megérkezett személyi számítógépeinkre, és olyan élménnyel ajándékozta meg a stratégiai játékok szerelmeseit, amely teljesen új távlatokat nyitott az akkortájt egyhangúságtól fuldokló stílusban. A kézzelfogható siker ellenére nem készültek követői a Majesty-nek, amelynek okát senki sem tudja igazán megmagyarázni.

Szerencsére a svéd Paradox Interactive észrevette a megbújó lehetőséget, szert tett az alkotás jogaira, és megbízta az orosz 1C: InoCo-t a folytatás elkészítésével. A készítők pedig igazi rajongóként álltak hozzá a munkához, a céljuk az előd szellemiségének, már-már elfeledett játékmenetének feltámasztása, amelyre - az eddig közzétett anyagok alapján - minden esélyük meg is van.

A srácok újra tettek egy lépést a fejlesztés rögös útján, ugyanis beindították a Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim hivatalos honlapját, amelyet a www.majesty2.com címen találhattok meg. Az oldalon olvashattok fejlesztői bejegyzéseket, megismerhetitek a játék világát, videókat, képeket csodálhattok meg, tölthettek le háttérképet, karácsonyi üdvözlőkártyákat, néhány zeneszámot a soundtrackből és bónuszként az első rész demóját.

Pontos megjelenési dátummal sajnos nem szolgálhatunk, jelenleg úgy tűnik, hogy 2009. második negyedévében számíthatunk a Majesty 2-re. A konzolon való stratégiázásért rajongóknak jó hír, hogy PC mellett Xbox 360-on is tolhatják majd.
nincs még hozzászólás

Majesty 2
1.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja