Majesco: Növekvő bevételek, növekvő veszteségek

2009. június 16.
1.4781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Majesco legfrissebb üzleti jelentésében szerepel, hogy a kiadó sikeresen megnövelte az aktuális üzleti esztendő második negyedének bevételeit a tavalyi ugyanezen periódushoz képest.

A japán-amerikai kiadó 60.8%-kal több bevételt jegyzett, mint egy évvel ezelőtt, február és április között. Ebben a szakaszban idén 20.5 millió Dolláros bevétel vándorolt a számlájukra, szemben a tavalyi 12.8 millióval. Ennek ellenére újfent veszteséges volt a vállalat ebben az etapban.

Idén február és április között a Majesco 1.7 millió Dolláros mínuszt könyvelt el, tehát a bevételek növekedése nem jelentett kisebb, vagy stagnáló veszteségi indexet. A tavalyi hasonló időkeretben a deficitjük csupán kettőszázötvenhétezer Dollár volt, ami jóval szerényebb a mostaninál.

A veszteséget a vezetőség ráfogta a stratégiai marketing kampányra, de a vállalat CEO-ja, Jesse Sutton elmondta, hogy az új invesztálások 80-85 millió Dolláros bevételt fognak végül zavarni a Majesco számlájára az üzleti esztendő végéig. A tavalyi üzleti esztendőt sikerült végül 2.1 millió Dolláros nettó haszonnal zárniuk, 63.9 milliós forgalom mellett, így talán az idei célok sem tűnnek teljesíthetetlennek.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja