Ma jelent meg Xbox Live-on a Just Cause 2 demója

2010. március 04.
1.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Amennyiben úgy érzed, hogy még hosszú ideig tart a tél, de te valamiért a trópusokra vágysz, akkor ma valóra válhat az álmod, amennyiben rendelkezel egy Xbox 360-al.

A Just Cause 2 demója ugyanis mától tölthető Xbox Live-ról. A bemutató rövidsége egyedül az időkorlátra vonatkozik,a játék ugyanis tele van olyan lehetőségekkel, amivel órákon keresztül lekötheted magad. A demóban kedvedre járkálhatsz a terepen, siklóernyőzhetsz a hegyek felett, vagy éppen küldetéseket is elvállalhatsz. Az egyetlen probléma, hogy fél órás játékidőre van korlátozva az ízelítő.

Ez azonban ne tántorítson el senkit, a Just Cause 2 ugyanis hatalmas alkotásnak tűnik. A demó mindenkit meggyőzhet róla, hiszen nem csupán szemkápráztató grafika részletességgel van megáldva, hanem remek játékmenettel is. A grappling hook különösen nagy szerepet kap, segítségével járműveket lophatunk el, magasra húzódzkodhatunk fel, továbbá a fegyveres harcokat is látványosabbá teszi. Mi már kipróbáltuk, és eléggé meg vagyunk győzve arról, hogy a játék egy üde színfolt lehet a hűvös tavaszon. A Just Cause 2 március 26.-án jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re.
nincs még hozzászólás

Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

fighterlaci profiljarDAVE profiljagery1113 profilja