Majdnem elkészült Nintendo Wii U-ra is a Crysis 3

2013. március 04.
2.1061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crysis 3 néhány nappal ezelőtt felkerült ugyan a boltok polcaira, de a Crytek a PC-s, a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as változatok mellett korábban megígért a rajongóknak egy Nintendo Wii U-s átiratot is, amit a kiadóval közös egyetértésben később elvetettek.

Cevat Yerli, avagy a cég vezérigazgatója azonban a VentureBeat magazinnak nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a játékot nem sok választotta el attól, hogy megjelenhessen a Nintendo masinájára, lévén a csodaszép FPS már futott a kérdéses konzolon és nagyon közel volt a megjelenéshez is.

Hogy akkor mégis miért vetették el ezt az átiratot? A Nintendo és az Electronic Arts korábban üzleti okokra hivatkozott ezen a téren, de mind a mai napig nem értjük, hogy melyik fél profitálhatott ebből a döntésből, hiszen a Wii U-nak bizonyára jót tett volna egy Crysis 3. Vagy talán így derült volna ki, hogy mennyire gyenge hardverrel rendelkezik a masina?
Crysis 3 néhány nappal ezelőtt felkerült ugyan a boltok polcaira, de a Crytek a PC-s, a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as változatok mellett korábban megígért a rajongóknak egy Nintendo Wii U-s átiratot is, amit a kiadóval közös egyetértésben később elvetettek.'>
4 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 10 napja

Ezt én sem értem...
Egyébként nincs minek kiderülnie, mert a Wii U hardverét eléggé feltárták már. mosolygó smiley Bár igaz csak számokban és nem láthattuk, hogy mit tud a valóságban.
Viszont biztos, hogy szebb grafikát is ki lehet csiszolni belőle, mint a jelenlegi konzolokból, de csak a VGA miatt, viszont a CPU gyenge.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Nem értem ezt a hozzáállást...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Nem akart annyit tejelni a Nintendo mint az M$...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Hát a majdnem az nem egyenlő az elkészüléssel.

válasz erre
Crysis 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja