Majdnem bejelentették a The Last of Us 2-t

2014. május 05.
2.2311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány rajongónál biztosan kiveri majd a biztosítékot az a történet, ami a múlt éjszaka zajlott le a világhálón a The Last of Us folytatása kapcsán, lévén Marek Okon, avagy az első rész egyik művésze egy rejtélyes képkockát tett közzé a rajongók számára.

A kérdéses látnivalón Ellie felnőtt arcát láthattuk egy gitár társaságában, ami mellett a kérdéses művész egy olyan üzenetet is hátrahagyott, miszerint valami nagy dolog készülődik.

Ezek alapján talán korántsem meglepő, hogy a rajongók és a szakma is azonnal a The Last of Us folytatására asszociált, azonban hiába is tűnt biztosnak mindez, a Naughty Dog kérdéses művésze később megerősítette, hogy csak átverte a nagyvilágot, az alábbi látnivaló ugyanis csak egy rajongói alkotás, amivel be szerette volna bizonyítani, hogy milyen könnyű szóbeszédeket generálni. Röhög a vakbelünk...

Majdnem bejelentették a The Last of Us 2-t - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

5 éve, 6 hónapja és 23 napja

Szerintem lesz folytat?s,csak az E3-on hull le a lepel!! Meg akarta mutatni csak a sony blokkolta.Jogosan az expon nagyobbat tud szolni.

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 24 napja

Konzol hiányában nekem az első rész sem volt még meg, pedig nagyon tetszik.

válasz erre

kpal

5 éve, 6 hónapja és 24 napja

Simán lesz játék

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaXelosz profiljarDAVE profiljawazko profiljagery1113 profilja