Majdnem Twitch-rekordot döntött a Valorant

2020. április 07.
7.5481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elindultak a streamek a Valorant zárt bétáiból, ami gyakorlatilag majdnem rekordot döntött nézőszám tekintetében, mivelhogy a Riot Games újdonsült lövöldéje közel 1,6 millió embert mozgatott meg.

Elképzelhető, hogy mindenki ki fog egy kicsit ábrándulni most az emberiségből, ha megosztjuk, mi előzi meg mindmáig a Valorant eredményét, és mi tartja a Twitch-rekordot, hiszen ez a jelenség nem más volt, mint amikor a Fortnite 10. szezonjánál beszippantott mindenkit a fekete lyuk, és minden játékos a fekete képernyőt nézte, kvázi mint egy töltőképernyő.

A Valorant nagy sikere annak is köszönhető, amilyen módot választottak a kulcsok kiosztására, ugyanis aki streameket néz, annak ott a lehetőség, hogy kapjon egy hozzáférést a játékhoz, bár nyilván nem szórják két kézzel a kulcsokat.
Valorant zárt bétáiból, ami gyakorlatilag majdnem rekordot döntött nézőszám tekintetében, mivelhogy a Riot Games újdonsült lövöldéje közel 1,6 millió embert mozgatott meg.'>
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 23 napja

Inkább ciki, hogy még ilyen trükközéssel sem sikerült neki a rekorddöntés. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 23 napja

Hát ilyen rafkós trükkel... gondolom mennyire nézték. röhögő smiley ott volt hagyva a gép aztán ment, a kutyát se érdekelte. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nem hittem okán hogy ennyi birka lesz. röhögő smiley

válasz erre
Valorant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja