Majdnem kiadtak egy hányattatott sorsú játékot a GOG-on, de az utolsó pillanatban visszatáncolt a platform

2020. december 16.
37.9111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Devotion című játék leginkább arról híresült el, hogy le kellett szedni a Steam kínálatából, miután abban felbukkant egy ábrázolás, ahogyan Hszi Csin-pinget, a Kínai Köztársaság elnökét Micimackóval azonosították, ami a politikai történetből fakadóan eléggé érzékeny terület az ország politikusai számára.

Ma reggel még úgy volt, hogy kiadják újból a játékot, mégpedig a GOG felületén keresztül december 18-án, ennek ellenére alig pár órával később jött a hír, hogy mégsem fog ez megtörténni, köszönhetően annak, hogy megannyi játékos bombázta üzenetekkel a platformot.

Nem teljesen világos, hogy milyen visszajelzések születtek és hogy pontosan kiktől származik, de bármi is történt, úgy tűnik, elég fajsúlyos volt ahhoz, hogy a GOG megfutamodjon a kiadástól. Ebből fakadóan a Devotion megjelenése ismét kérdőjelnek minősül.

Devotion című játék leginkább arról híresült el, hogy le kellett szedni a Steam kínálatából, miután abban felbukkant egy ábrázolás, ahogyan Hszi Csin-pinget, a Kínai Köztársaság elnökét Micimackóval azonosították, ami a politikai történetből fakadóan eléggé érzékeny terület az ország politikusai számára.'>
2 hozzászólás

muki

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Pedig kipróbálnám! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nem voltak tökösek! mosolygó smiley

válasz erre
Devotion
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja