Majdnem készült egy Avalon nevű Artúr király játék a Ubisoftnál

2020. július 28.
5.4191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno még jött a hír, hogy a Valve egykori írója, Mark Laidlaw a Ubisofthoz igazol, majd egy évre rá már arról hallottunk, hogy el is hagyta a fedélzetet, amit nem igazán tudtunk hová tenni hirtelenjében, de most kiderült, mi húzodott meg a gyors távozás hátterében.

Minden mindennel összefügg: Serge Hascoet (aki nemrégiben lelépett a cégtől, miután számos zaklatási vád érkezett az irányába) volt gyakorlatilag az egyik legtöbb hatalommal bíró felsővezető, aki egymaga kaszálhatott el és adhatott zöld lámpát bizonyos Ubisoft projekteknek. Laidlaw egy Avalon című co-op RPG-n dolgozott, ami az Artúr király mondakört vette alapul, de Hascoetnek nem tetszett az alapfelállás, úgyhogy törölte a fejlesztést.

Ennek nyomá Laidlaw le is lépett, azonban ahogyan azt Jason Schreier, a Bloomberg újságírója is kiemeli a cikkében, fontos itt azt látni, hogy mivel egy ember volt felelős ezekért a döntésekért eddig, a jövőben számíthatunk rá, hogy jóval változatosabbak lesznek a Ubi-játékok, lévén egy nagyobb, diverzebb csapat gondoskodik erről a feladatról. Ez megmagyarázza, hogy a legtöbb cím miért épült egy kaptafára...
4 hozzászólás

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Azt azért nem hiszem hogy csak rajta múlt hogy **** és egy kaptafára készült játékokat csináltak, de boldog lennék ha tévednék és ez most megváltozna!

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Óóóóóóó én kíváncsi lettem volna rá.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kár érte. Az ilyen játékok nem nagyon tudnak rosszak lenni.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Érdekes lett volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja