Majdnem elhitte a világ, hogy készül az új Splinter Cell, de csak egy alkoholmámoros tréfa volt

2019. május 15.
4.1081
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ízléstelen tréfát űzött a rajongók idegeivel tegnap délután Julian Gerighty, aki a The Division 2 kreatív igazgatójaként együtt bulizott a Ubisoft olyan fejeseivel, mint Dan Hay vagy Roman Campos-Oriola.

A nagy partiról borospoharakkal a kézben még fotókat is prezentált Twitter-csatornáján, amivel nem is lett volna semmi baj, de a kapcsolódó leírással annál inkább, lévén a kreatív igazgató a fotók mellett elárulta, hogy a csapattal egy új Splinter Cell-játék munkálataiba kezdtek, amit ne várjunk még az idei E3-ra.

Az internet azonnal felrobbant, rengeteg helyen kész tényekként hozták le a láthatóan alkoholmámoros bejelentést, noha mindenki tudta, hogy ha igaz, akkor Julian a saját állásával játszott, hogy egy ilyen sztorit idő előtt kiszivárogtatott.

A US Gamer ezért gyorsan fel is kereste a Ubisoftot a magyarázatért, szóviőjük azonban lehűtötte a kedélyeket, ezáltal elmondta, hogy Julian csak viccelt, mint ahogyan azt megszokhattuk tőle, a fotók alapján ugyanis a kreatív igazgatók most éppen nagyon jól érzik magukat - utalva arra, hogy a boros poharakba bizonyára nem málnaszörpöt töltöttek.


5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó vicc nagyon...!

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na szép volt!
De legalább jót buliztak!

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mocskos részegek!!!

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát bassza meg.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja