Magyar szoftver fut az újonnan bemutatott Sony PSP navigációs rendszeren

2007. augusztus 23.
4.1511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Augusztus 22-én mutatták be Lipcsében a Sony Computer Entertainment Europe legújabb termékét, a Go!Explore-t, mely nem más, mint a PSP (hordozható PlayStation) eszközön használható műholdas navigációs rendszer.

A program a magyar Nav N Go Kft. saját fejlesztésű szoftveralkalmazását használja. A Nav N Go kevesebb mint hat hónap alatt képes volt megoldani az egyedülálló, korszerű navigációs motor és a Sony operációs rendszer teljes kompatibilitását. Így született meg a Go!Explore, melynek fejlesztése során a legmodernebb technológiát alkalmazták a térképadatok és a navigációs szoftver terén. Egy navigációban és háromdimenziós megjelenítésben jártas szakértőkből álló csoport úgy alakította át a technológiát és az alkalmazást, hogy az maximálisan kiszolgálja a PSP-felhasználók igényeit. Az új termékhez a navigációs megoldást kényelmesen alkalmazható UMD-lemezen, a GPS-vevővel együtt szállítják.

A Go!Explore több ezres POI-adatbázist tartalmaz, száz kategóriában, a Playstation hálózaton keresztül pedig további tartalmak is elérhetők lesznek. Az autós navigáció és a gyalogos üzemmód váltása szintén kiválóan működik a PSP-n. Ezen felül elérhető a kontinens összes országát lefedő térképállomány, amely zökkenőmentesen működik együtt a Nav N Go által fejlesztett gyors, egyszerű navigációval.

A Go!Explore 11 nyelven érhető el, jellemzői megegyeznek a már ismert iGO My way GPS-navigációs szoftver tulajdonságaival, így megtalálható benne például az Intelligens nagyítás, a Leggyorsabb/legrövidebb útvonal-tervezés, az Intelligens billentyűzet, és a többi felhasználóbarát funkció. A Go!Explore-ban a Sony felhasználók találkozhatnak a télen megjelenő NavNGo iGO 8 szoftver látványos grafikai megoldásaival, így a háromdimenziós várostérképek és tájékozódási pontok, illetve a valósághű 3D ábrázolás még könnyebbé teszi a navigációt.

A Nav N Go célja a globális térképlefedettség elérése, noha a cég navigációs szoftverei már most is több mint 64 országban érhetők el.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 2 napja

menő smiley hollehet ezt venni menő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 7 hónapja és 15 napja

csak épp Magyarországon nem lehet kapni.. Magyar térképpel...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja