Magyarországon nem lesz ajándék Saints Row 2 a Saints Row: The Third PlayStation 3-as dobozaiban

2011. november 21.
2.3951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú közleménnyel vágott arcon minket a mai napra virradóra a THQ csapata, a srácok ugyanis bejelentették, hogy Európában leginkább, de a világ számos más régiójában sem fognak ingyenes Saints Row 2 példányokat tartalmazni a Saints Row: The Third dobozkái.

Az akcióról a múlt héten számoltunk be nektek, ám akkor még szó sem volt arról, hogy regionális megkötés tartozik majd az esethez. Márpedig így történt, így megtudtuk, hogy Magyarország biztosan kimarad a jóból.

Természetesen nem csak mi, hanem a környező országok közül Szlovákia, Románia, Szerbia és Horvátország sem részesül a kiváltságokból, ellenben Szlovénia, Ausztria és Ukrajna igen, így amennyiben közel laknánk a határhoz és mindenképpen szeretnénk szert tenni egy ingyen Saints Row 2-re - fontos tudni, hogy letölthető formában -, akkor fontoljuk meg a külföldi vásárlást. A THQ ugyanakkor nem indokolta meg, hogy miért van szükség ezekre a megszorításokra, de a harmadik Saints Row már itt van a kanyarban, szóval inkább ennek örüljünk.
Saints Row: The Third dobozkái.'>
6 hozzászólás

totyak

13 éve, 5 hónapja és 1 napja

A szlovéneket meg az osztrákokat még csak-csak megértem, de Ukrajna, érdekes. Remélem nincs itt túl sok ukrán, de kis hazánkat többre tartom az övékénél.

De, ha azt nézzük, akkor amúgy sem kaptunk volna semmi pluszot, ha csak simán kiadják, tehát most is ott tartunk. Csak az a kis tüske van a szemünkben, mert reménykedtünk.

válasz erre

DNS

13 éve, 5 hónapja és 2 napja

Szlovéniában és Ausztriában jelentősebb a további potenciális vásárlóerő, Ukrajnában pedig a maffianyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 2 napja

Taps-taps-taps!szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

Naneeeeee, minket hagynak ki pont?röhögő smiley Hát ez lenne az a régió ahol épp ezzel lehetne valami plusz eladást kicsikarni. Érthetetlen, nevetséges, szánalmas.

válasz erre

marco

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

Magyarországon már forgalmazó sincs. A THQ kezd az egyik leghülyébb kiadó lenni a szakmában. Pedig mennyire vártam ezt a játékot...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

Ezek idióták. Hát épp hogy az ilyen csóró orságokban kéne ajándékba adni!meglepett smiley

válasz erre
Saints Row: The Third
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja