Magyarországon is megjelent a PlayStation VR

2017. január 25.
4.0431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi naptól kezdve végre már Magyarországon is megvásárolhatóvá vált a PlayStation 4 első komolyabb kiegészítője, avagy a virtuális valóság élményére koncentráló PlayStation VR, amely a világ más részein már igazán elragadó sikert aratott.

Ez a több mint 53 milliós PS4-felhasználó miatt nem is olyan nagy meglepetés, de az eszköz dolgát segítette még, hogy olyan nagyszerű címek érhetők el hozzá, mint a Batman Arkham VR, a Driveclub VR, a RIGS, a Here They Lie, az Until Dawn: Rush of Blood, az Eagle Flight, a Robinson: The Joruney, vagy a Star Wars: Battlefront tulajdonosainak a Rogue One: X-wing VR Mission.

A PlayStation VR segítségével a játékosok minden eddiginél jobban beleélhetik magukat kedvenc videojátékaikba, köszönhetően olyan extráknak, mint a headset által elérhető szélesebb látómező, a 360 fokos fejmozgás-követés, valamint a binaurális 3D hangzás.

Az eszköz egyébiránt nem csak videojátékokat támogat, hanem különféle applikációkat is, mint amilyen az Allumette, az Invasion!, a Kismet, a LittlStar vagy a Vrideo.

Ne feledd: a PlayStation VR már a Play 24/7 kínálatában is megvásárolható, de ugyanitt a hozzá kapcsolódó legjobb videojátékokat is azonnal bezsebelheted.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Elhiszem, hogy nagy élmény lehet így játszani, meg nagyon innovatív cucc, de ez mégis csak egy konzolkiegészítő. Akkor nehogymár drágábban kelljen adni, mint magát a konzolt!

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Jajj de drága ez nekem... szomorú smiley Pedig nagyon kéne...

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nem láttam még játékot, amiben kalandoznék, addig meg nem éri meg ezt az árat. Ilyen játékok mellett 50-60 felett nem is gondolkozok rajta.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ha lesz egy kisebb árzuhanása akkor majd beszerzem a PS4 mellé, de most még meg vagyok nélküle. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja