Magyar felirattal ellátott Splinter Cell: Conviction prezentáció

2010. január 08.
8.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte napok választanak el minket attól, hogy Sam Fisher kalandjai végre ismét megelevenedjenek képernyőinken, egy vadonatúj Splinter Cell epizódon belül, amely a Conviction alcímre hallgat.

A rengeteg újdonsággal kecsegtető friss részről a UbiSoft brigádja már rengeteg apróságot elhintett előttünk a múltban, sok-sok videót, képet és fejlesztői naplót is láthattunk már, és rengeteg érdekességet is olvashattunk róla, azonban vannak játékosok, akik nem beszélik jól az angolt, és számukra - például egy fejlesztői napló - nem mondd túl sokat.

Az Ogi.hu brigádjának köszönhetően azonban a mai napon egy kissé ugyan már régi, de annál izgalmasabb és hasznosabb fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videó kapott magyar feliratot, hogy kis hazánk játékosai csodálatos anyanyelvükön is értelmezhessék a látottakat. A videón mozgás közben láthatjuk a programot, megismerkedhetünk néhány nagyon fontos opcióval, egy szóval a srácok az egyik legjobb mozgóképet választották ki feliratozásra. Ha szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni a játékkal, akkor ennél kedvezőbb alkalmat keresve se találnál, íme egy magyar felirattal ellátott Splinter Cell: Conviction videó:

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 20 napja

higyjétek el nem olyan jó a szinkron veszem elő a Pandora Tomorrow-ot szerintem az eredeti hang sokkal jobb

válasz erre

Tibit

15 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ha megcsinálnák magyar szinkronnal még drágább lenne a játék! meglepett smiley

válasz erre

popapa

15 éve, 6 hónapja és 1 napja

És ez dicséretes,h vannak csatlakozók! Minden softverfejlesztőnek elismerésem, aki minket is meglát!! Bravó Ubisoft!!

válasz erre

popapa

15 éve, 6 hónapja és 1 napja

Az EA csapatánál a pont, a magyar felirat!! Miért csak keveseknek jutunk el a tudatig? Hallóóó!! Létezünk szinkronnal jobb lenne, de ez is nagy dolog! A deat space-ben egyenesen áldásos volt a teljes magyar menü!! Uh csak így tovább, remélem mások is eljutnak idáig! Nem hiszem, h ennyire elenyésző mennyiségben lennénk, a softver használók, vásárlók piacán, h semmibe kéne venni a magyarításokat! V is, h minket!? meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja