Magyar siker a Kickstarteren: összejött a pénz a Black Geyser: Couriers of Darkness RPG-re!

2018. május 14.
3.8591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha a játékfejlesztés területén magyar sikerekről számolhatunk be nektek, így nagy örömünkre szolgál megosztani veletek, hogy egy magyar szerepjáték tarol éppen a Kickstarteren.

Kovács Tamás, a GrapeOcean Technologies egyik fejlesztője ugyanis felhívta a figyelmünket arra, hogy Black Geyser: Couriers of Darkness című klasszikus izometrikus szerepjátékuk már félidőben elérte az 50 ezer eurós célkitűzést, és továbbra is csak úgy öntik bele a támogatók a pénzt, ezáltal már biztos, hogy elkészülhet ez a honfitársaink által megálmodott nagyszerű RPG.

A játék határozottan olyan klasszikus szerepjátékok nyomdokain készül, mint a Baldur's Gate, az Icewind Dale vagy a Pillars of Eternity, amihez a készítők egy saját fantáziavilágot álmodtak meg, az izometrikus nézet mellett pedig parti-alapú egyjátékos élmények várnak majd benne ránk a szokásos szüneteltethető harcrendszerrel, óriási szabadsággal, fejlődéssel és így tovább.

Amennyiben te is szívesen támogatnád a projektet, a hivatalos Kickstarter-kampány oldalán még 16 napig lehetőséged nyílik megtenni. A játék egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezik, de PC-re, Mac-re és Linux-ra is elhozzák a készítők, akik remélhetőleg sem a magyar feliratról, sem a magyar folklór felhasználásáról nem feledkeznek majd meg a Black Geyser: Couriers of Darkness kapcsán. Izgatottan várjuk a további híreket!
5 hozzászólás

muki

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

De durva! Kíváncsian várom!

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagyszerű hír! Gratula nekik innen is!

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az igen! Ügyes hogy nekik összejött, magyarok eddig nem voltak túl sikeresek Kickstarteren.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem semmi! Kíváncsian várom a fejleményeket!

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Wooow! De jó ilyet olvasni! Gratula neki.

válasz erre
Black Geyser: Couriers of Darkness
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljagery1113 profilja