MAG: Showtime!

2009. április 05.
1.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony tavaly egy meglehetősen érdekfeszítő masszív online multiplayer shooter-t leplezett le az E3-as konferenciáján.

A MAG lesz az a cím, amely elsőként a brutális számaival sokkol, történetesen például azzal, hogy egy időben 256 katona is akciózhat a terepen, nyolcas csapatokba verődve. Természetesen minden osztagot egy feljebbvaló terelget majd a csatatéren a totális káoszt elkerülendő. A MAG közeli rokonságot mutat a SOCOM játékokkal, ez sem a véletlen műve, szintén a Zipper Interactive stúdiójából érkezik, elvileg még idén.

A látnivalók terén erős pangás volt mostanáig tapasztalható, a csendet egy megtermett állókép galéria törte meg, in-game screenshot-okkal és néhány artwork rajzolmánnyal a pakliban. A hi-res fotókon megszemlélhetjük a hatalmas szabadtéri helyszíneket, a katonákat akcióban és bizony, megtekintésük után azt kell mondanunk, grafikailag sem lesz a rosszabbak közé sorolandó.

A PlayStation 3 exkluzív, online multiplayer shooter-t egy vadonatúj szerver architektúrával fogják életre kelteni, aminek el kell bírnia a megdöbbentő, maximum 256 fő részvételével bonyolítandó multiplayer szessziókat. A Sony váltig állítja, ehhez a játékhoz bármilyen más konzol kevés volna, itt jöhet képbe először igazán a Cell brutális számítási kapacitása. Ízelítőt itt kínálunk, a teljes galériát pedig az eredeti lelőhelyén, a Flickr-en érhetitek "tetten". Korrekt, finom, látványos.


MAG: Showtime! - 2. kép


MAG: Showtime! - 3. kép


MAG: Showtime! - 4. kép


MAG: Showtime! - 5. kép


MAG: Showtime! - 6. kép


MAG: Showtime! - 7. kép


MAG: Showtime! - 8. kép


MAG: Showtime! - 9. kép


MAG: Showtime! - 10. kép


MAG: Showtime! - 11. kép



Flickr MAG Galéria
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 5 hónapja és 8 napja

A MAG nem volt rossz game!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja