MagnaCarta II: Két új gameplay videó érkezett

2009. október 13.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Észak-Amerikában a mai napon jelent meg a dél-koreai illetőségű Softmax, MagnaCarta franchise-ának második epizódja, amely vegyíti a real time harcokat, az idő alapú támadásokat, az overdrive kombinációkat, a varázslatokat és még sok más kiemelt képességet.

A szerepjáték kategóriába sorolandó produkció kizárólag Xbox 360-ra jelenik meg, a térségünkben elvileg péntektől lesz megvásárolható. A kalandokat elsősorban Juto, az amnéziában szenvedő ifjonccal élhetjük át, a háború sújtotta, Lanzheim kontinensen.

A karakterdizájnért a koreai származású, Hyung-Tae Kim felel, neki köszönhetjük többek között a War Of Genesis széria figuráit is. Az amerikai debütálás, valamint a közelgő európai launch apropójából mutatunk két vadonatúj gameplay videót a MagnaCarta II-ből, amely nem tartozik az agyon reklámozott feltörekvők közé, így jó eséllyel kerülte el a figyelmeteket ezidáig. A látványos, teljes mértékben "hangosított" CGI átvezetőjelenetek szintén részét képezik a dél-koreai koncepciónak, mi viszont most inkább a valós játékmenetre fókuszálunk a friss mozgóképekkel.

#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 9 hónapja és 9 napja

Én eléggé szeretem a mangákat, de ez marhára nemjön be.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja