Magicka: Meglepetéssel készül a GDC-re a Paradox Interactive

2011. február 14.
2.4221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Svéd barátaink, avagy a Paradox Interactive csapata a hétvége folyamán megerősítette a nagyvilág számára, hogy a február végén kezdődő, de már a márciusba is belenyúló GDC kiállításon egy nagyobbacska meglepetéssel készül majd a Magicka-val kapcsolatban.

A srácok minderről egy rövid és velős, ámde hivatalos közleményben rántották le a leplet, amelyben természetesen egy szót sem ejtettek arról, hogy mi lesz a rejtélyes meglepetés. Nyilván azért akad néhány tippünk!

Így nem tartjuk kizártnak, hogy már most leleplezik a folytatást, esetleg az első rész konzolos portját, netán egy vadonatúj expanziót hozzá, de az sem kizárt, hogy valami kisebb, szimpla letölthető tartalommal kedveskednek majd az illetékesek az alkotás szerelmeseinek. A Paradox Interactive egyébiránt kiemelkedően aktív lesz a GDC-n, ugyanis a Magicka mellett ott lesz tőlük a Mount & Blade: With Fire & Sword, a Pirates of Black Cove, a Defenders of Ardani és a Supreme Ruler: Cold War, ráadásul mindegyik alkotásról várhatunk majd friss információkat, valamint látnivalókat is.
Magicka-val kapcsolatban.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 3 napja

A Magicka maga egy meglepetés... Sokkal jobbat vártam...

válasz erre
Magicka
2.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja