Magasabb felbontásban a Fallout 2

2008. május 16.
3.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egy frissen érkezett patch-nek hála immár az eddigiektől nagyobb felbontásban is játszható az Interplay legendás szerepjátéka, a Fallout második része.

A frissítésről a posztnukleáris sorozat legismertebb rajongói fóruma, a No Mutants Allowed számolt be, amely Fallout-univerzum megszállottjait tömöríti. Egyéb iránt a közel évtizedes múltra visszatekintő Fallout 2 még most is hihetetlen népszerűségnek örvend, a kreatív rajongók folyamatosan gyártják hozzá a különböző frissítéseket.

A harmadik rész megjelenésének közeledte, pontosabban a körülötte tapasztalható felhajtás ismét fókuszba állítja az előző részeket, habár a Fallout 2-nek nem kell különösebb cégér, népszerűsége töretlennek látszik.

A most érkezett patch az 1,02-es verzióhoz készült, és akár 1680x1050-es felbontást is lehetővé tesz a játékosok számára. A fórumon olvaható információk szerint ugyanakkor még további finomításra szorul, nem biztos, hogy nem okoz majd galibát a patch, amely használja a DirectX 9-es verziójának eszköztárat.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja