Magas minőségű játék-streamelésen dolgozik a Microsoft és a Samsung

2020. február 12.
6.4211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Samsung megszellőztette, hogy az újonnan érkező Galaxy Z Flip és Galaxy S20 termékcsaládjához már hozzácsapják nagy valószínűséggel a Microsoft Project xCloud szolgáltatását, ugyanis partnerkapcsolatba lépett a két vállalat.

Konkrétan azt nem említették, hogy jelen lesz az xCloud a mobilokon, csak hogy egy prémium minőségű streaming szolgáltatás kapcsán szorosan együtt dolgozni a Microsofttal, de nem túl nehéz kitalálni, hogy végül ez lesz a nagy truváj az egészben. További infókat viszont majd csak 2020 további részében fognak megosztani.

Magas szintű játék streamelés az ígéret, hiszen az xCloud igencsak jól szerepel a korai tesztfázisokban, így minden okunk megvan rá, hogy azt feltételezzük, hogy ebben a kollaborációban is kiválóan fog szerepelni a szolgáltatás.
Galaxy Z Flip és Galaxy S20 termékcsaládjához már hozzácsapják nagy valószínűséggel a Microsoft Project xCloud szolgáltatását, ugyanis partnerkapcsolatba lépett a két vállalat.'>
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem bírják elengedni a stream témát, pedig egyelőre szerintem erre sem igény nincs, sem a technológia nem volt még megfelelő.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 15 napja

Egy Onedrive-ot se tudnak rendesen üzemeltetni, mit akarnak ezek a streaming piacon? röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 6 hónapja és 15 napja

Továbbra sem látom ennek a streamelésnek semmi értelmét...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja