Mafia II: Többjátékos rész nem, DLC viszont lesz a játékhoz

2010. március 23.
1.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Részünkről már nagyon várjuk a Mafia második részét, hiszen az eredeti játék a GTA őrület legelején jelent meg, s annyira hangulatos játéknak számított, hogy a mai napig az egyik legjobb free-roaming játékként tartjuk számon.

A Mafia II kapcsán Denby Grace árult el pár dolgot, többek között azt, hogy miért nem lesz multiplayer a játékban, valamint a lehetséges letölthető tartalmakkal kapcsolatban is megtudhattunk tőle érdekességeket. Grace dióhéjban elmagyarázta, hogy miért is döntött a cég úgy, hogy a bővítmények mellett teszi le a voksát, és inkább kihagyja a többjátékos élvezeteket.

"Többjátékos mód nem lesz a Mafia II-ben, de a letölthető tartalmakon erősen gondolkodunk"- árulta el Grace. "A Mafia II egy egyjátékos produkció, filmszerű élménnyel, olyan, mintha a moziban néznénk meg egy alkotást. A többjátékos mód éppen ezért nem való a játékba. A 2K-nél úgy vagyunk vele, hogy ha csinálunk valamit, az legyen nagyon jó. Nem szeretnénk, ha ki kellene adnunk valamit a kezünkből, ami nem éri el a várt színvonalat. Ha nem tudsz versenyre kelni az olyan többjátékos programokkal, mint a Call of Duty sorozat, akkor mi értelme belekezdeni a multiplayer fejlesztésébe? A letölthető tartalmak viszont teljesen mások, az egyjátékos élményt tovább szélesítik, így mindenképpen szeretnénk a későbbiekben kiadni valamilyen bővítményt."
1 hozzászólás

marco

15 éve, 3 hónapja és 16 napja

Ejj, de várom már...

válasz erre
Mafia II
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja