Mafia II: DLC-helyzet

2010. július 17.
2.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az utóbbi esztendők legnagyobb üzletének (az MMO-k mellett) a letölthető tartalmak gyártása tűnik.

Szinte nincs is olyan játék a közelmúlt felhozatalából, amelyhez a későbbiekben ne készítettek volna néhány DLC-t, csak a rend kedvéért. Ebben a formátumban az a "gyönyörű", hogy szinte bármit be lehet zsúfolni alá, kezdve az 5 pálya = 1 DLC = 15 euró képlettől a Grand Theft Auto IV remek kiegészítéséig (Episodes From Liberty City). Népszerűségét az is jól szimbolizálja, hogy a fejlesztőcsapatok sokszor már azelőtt elkezdenek agyalni a különféle bővítményeken, mielőtt még rendesen befejezték volna az alapjátékot. Ez történik a Mafia II esetében is, hiszen már korábban kiderült, hogy az előrendelők kapnak különféle apróbb DLC-ket, valamint a PS3-as tábor is számíthat egy exkluzív adagra.

Természetesen számunkra az utóbbi az érdekesebb, és néhány nappal ezelőtt külföldi forrásokra hivatkozva meg is írtuk, hogy valószínűleg Jimmy's Vendetta néven kereshetjük majd a Mafia II megjelenésének pillanatától. Azóta azonban kiderült, hogy nem teljesen ez az igazság. A friss vizet a legautentikusabb fél, a 2K Games öntötte a pohárba, aki ezzel tisztázta a kissé kaotikusnak tűnő DLC-helyzetet. A kiadó két letölthető tartalmat jelentett be, amelyek közül az egyik az ígéretnek megfelelően kizárólag PS3-ra érkezik, ám a másik mindhárom (PC, Xbox 360, PS3) platformra elkészül.

Az előbbi a The Betrayal of Jimmy nevet viseli, és ingyenesen lesz letölthető azok számára, akik a megjelenéskor megveszik az alapjátékot (egy kód fog járni ezekhez a példányokhoz, amelyet bepötyögve tehetünk szert a bővítményre). A csomag természetesen később is megvásárolható lesz, méghozzá 9,99 dolláros / 6,29 fontos áron. Ebben Jimmy szerepébe bújhatunk bele, aki egy zsoldos, és akkor lép színre, amikor valamilyen rázós melót kell elvégezni. A The Betrayal of Jimmy elsősorban az őrült autós akciókra, lövöldözésekre, zúzásra fog koncentrálni, és eredményeinket különféle ranglistákon el is tárolja. Három kép érkezett belőle, lentebb megtaláljátok őket.

A másik pakk lesz a már ismert Jimmy's Vendetta, ám az előzetes hírek ellenére ez meg fog jelenni mindhárom gépre. Ára egyelőre nem ismert, mint ahogy pontos érkezési dátuma sem. Ebben szintén Jimmyt irányítjuk, és a játékmenet is hasonlóan arcade-es lesz, mint a The Betrayal of Jimmyben.

Mafia II: DLC-helyzet - 2. kép


Mafia II: DLC-helyzet - 3. kép


Mafia II: DLC-helyzet - 4. kép


nincs még hozzászólás

Mafia II
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja