Mafia II: Az első in-game videó

2009. április 18.
3.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Végre valahára! Már mióta vártunk erre a percre.

Minden idők egyik legnagyszerűbb sandbox stílusú játékának folytatásából in-game trailer érkezett, amelynek segítségével komolyabban is bepillanthatunk az alkotásba, és megkapjuk a hőn áhított képet a játékmenetről. Az eddigi renderelt videók - bár hangulatosak voltak - nem szolgáltak annyi információval a produktum állapotáról, amelyekből akár csak halvány következtetést is levonhattunk volna, hogy mi vár ránk (remélhetőleg) idén ősszel, amikor belevetjük magunkat a 2K Czech gyöngyszemének világába.

A mozgókép - meglepő módon - nem valamelyik világszerte ismert portálon tűnt fel, hanem egy norvég oldalon, a dagbladet.no-n. A furcsaságon azonban hamar túltesszük magunkat, amint megpillantjuk, hogy több mint 4 percnyi látnivaló vár ránk. A képsorok elsősorban a lövöldözős elemeket mutatják be, amelyek a manapság divatos trendekből építkeznek (fedezékrendszer, váll fölötti kamera, társ megjelenése). A trailer végén szerencsére megjelenik a városi forgalom, a kocsikázás és az autósüldözés is, amelyek szintén szerves részét képezték az elődnek, valószínűleg itt sem lesz másként.

Összességében, kiugróan emlékezetes dolgokat nem tolnak az arcunkba, ami nem is baj, ha az ilyen pillanatokat a végleges változatra, esetleg későbbi anyagokra tartogatják. Még bármi lehet a Mafia II-ből, de az első találkozás pozitív benyomásokat keltett. Várjuk a további híreket, érdekességeket.
#tv#
5 hozzászólás

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 24 napja

Szerintem is nagyon király lessz, hozza az egy felengjét.röhögő smiley

válasz erre

Rambo

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

Uramisten, ez nagyon nagy lesz. Az eleje nem jött be, de a többi része meggyőzött arról, hogy hatalmas lesz a játék. Az első rész nagy kedvenc, szóval várom ezt is...

válasz erre

Raiden

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

Szeretettel várunk a Raiden Offtopicban..kacsintó smiley
röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
szia a nevem Kataröhögő smiley
szia, az enyém Tibiröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

szia a nevem Kataröhögő smiley

válasz erre
Mafia II
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja