Mafia 2: Egyre fényesebben csillog

2008. április 13.
19.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A 2K Czech, korábbi nevén Illusion Softworks egyre fényesebbre polírozza aktuális reménységét, a Mafia 2-t, mely a 2002-ben PC-n, majd két évvel később konzolokon megjelent Mafia: The City Of Lost Heaven folytatása lesz.

Újabb screenshot-ok landoltak szerkesztőségünkben, melyeket vétek lenne eldugni előletek. Nem is állt szándékomban, ezért odabent máris lecsaphattok rájuk. Valóban finom anyag lesz, ha a képek nem lettek valamilyen úton-módon feljavítva.

A 2K Games égisze alatt kalapálgatott third person shooter tavaly augusztus 21.-én, a Lipcsei Games Convention-ön mutatkozott be először, ám azóta rengeteg idő eltelt és legnagyobb örömünkre egyre csak szebb és szebb lesz, ami a külcsínyt illeti. Információkkal sajnos elég hanyagul vagyunk ellátva a Mafia 2-t illetően, de a srácok időről-időre előrukkolnak némi látnivalóval, hogy meg ne feledkezzünk legújabb büszkeségükről.

A Mafia második felvonása az 1940-es, 50-es ávekbe kalauzolja a játékosokat. Az alvilági figurák ámokfutásainak színhelye ezúttal a képzeletbeli Empire City lesz. Sokan várják már a hivatalos megjelenési dátumot, de sajnos azzal még nekünk is lógnak vele, jelenleg csak megtippelni tudjuk, hogy mikorra várható. Természetesen elődjéhez hasonlóan multiplatform anyag lesz, így napvilágot lát PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n. Egyelőre ez minden, amit tudni lehet róla, plusz az amiket a szemfüles nézelődők leszűrhetnek a megjelent sajtóanyagokból. Lássunk is neki a legújabb adag szemrevételésének.


Mafia 2: Egyre fényesebben csillog - 2. kép


Mafia 2: Egyre fényesebben csillog - 3. kép


Mafia 2: Egyre fényesebben csillog - 4. kép


Mafia 2: Egyre fényesebben csillog - 5. kép

Mafia 2-t, mely a 2002-ben PC-n, majd két évvel később konzolokon megjelent Mafia: The City Of Lost Heaven folytatása lesz.'>
4 hozzászólás

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nekem meg lesz!

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 1 napja

De én már nem bírom tovább!!! meglepődött smiley

válasz erre

marco

17 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ez tényleg igazi nagy durranás lesz. Az elsőt nem is tudom, hányszor vittem végig. Csak győzzük kivárni...meglepett smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 15 napja

***** jo lesz!%

válasz erre
Mafia
2.870 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja