Mafia III: friss gameplay mellett hullt le a lepel az összes DLC-ről

2016. szeptember 04.
4.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy halom letölthető tartalmat kap a megjelenés után a Mafia III - derült ki mindez a PAX West keretein belül, ahol többek között egy igazán látványos gameplay felvétellel is gazdagodott a játék.

Utóbbit a hír végén találhatjátok, a letölthető tartalmak részleteit pedig máris mondjuk, méghozzá a pozitív információkkal indítva, lévén egy halom ingyenes DLC várható a játékhoz a megjelenés után, ezáltal a későbbiekben kapni fogunk néhány ingyenes göncöt főhősünk számára, de 30 nappal a premier után mindenki hozzáférhet majd szabadon a Judge, Jury and Executioner DLC-hez, sőt további autós fejlesztések - kerekek, festések és így tovább -, illetve versenyek is várhatók a város különféle pontjain.

Ezt kapjuk tehát ingyen, de a 2K Games bejelentette, hogy az októberi rajt után fizetős bővítményeket is kapunk majd a játékhoz, méghozzá legalább három darabot.

Mafia III: friss gameplay mellett hullt le a lepel az összes DLC-ről - 2. kép

Az első a sorban a Faster, Baby! lesz, amelyben a gyors autók és a drámai száguldások kapják a központi szerepet, miközben Lincoln egyesíti erejét Roxy Laveau-val, hogy lenyomjon egy korrupt seriffet, aki a lakosságot terrorizálja.

Mafia III: friss gameplay mellett hullt le a lepel az összes DLC-ről - 3. kép

A második bővítmény a Sign of the Times névre hallgat és egy sor rituális gyilkosságot állít a középpontba. James atya kérésére így Lincoln elindul, hogy felkutassa és likvidálja azt az őrültet, aki a történtek mögött állhat.

Mafia III: friss gameplay mellett hullt le a lepel az összes DLC-ről - 4. kép

Az utolsó DLC várhatóan a Stones Unturned címmel jön, és egy kegyetlen rivális felbukkanásával indítja meg a történetet, amelyben Lincoln John Donovan CIA ügynök oldalán egy olyan vérbosszú rendezésébe keveredik, amely még a vietnami háború dzsungeleiben vette kezdetét.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mafia III - derült ki mindez a PAX West keretein belül, ahol többek között egy igazán látványos gameplay felvétellel is gazdagodott a játék.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy az alapjáték érdekel e annyira, hogy fizessek érte, nem hogy ilyen fizetős dlc-k.

válasz erre

zender

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nagyszerű ez a sok ingyen DLC, öröm van! mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ez elég korrekt kis pakknak tűnik így elsőre! mosolygó smiley

válasz erre
Mafia III
4.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2016
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja