Maffiaháború a Facebook-on

2010. május 05.
1.9741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sony Online Entertainment egy új produktummal állt elő, melyet kimondottan az angol nyelvű Facebook oldalra fejlesztettek The Agency: Covert Ops.

néven. A Mashable feltárta azt is, hogy az alkotás némileg hasonló lesz a Mafia Wars-hoz, ahol a a felhasználók egy saját avatar létrehozását követően indulhatnak el a bűnözés ösvényén, miközben folyamatosan fejleszthetik karakterüket új kiegészítőkkel, fegyverekkel amellett, hogy a feketepiac belső ügyleteibe is belefolyva cserélhetnek, eladhatnak, illetve vásárolhatnak különféle alvilági kellékeket.

Bár a fejlesztői csapata egyelőre nem árult el egyéb konkrétumot a szoftverről, azt azért jó előre leszögezték, hogy ez az alkotás semmilyen tekintetben nem lesz versenytársa a PC-s MMO-nak, mert csak arról van szó, hogy szeretnének kicsit a kedvükben járni "törzsközönségüknek". Egyes piac elemző szakemberek vélemény szerint, a The Agency: Covert Ops. marketing szempontból egy kimondottan jó húzás a Sony Online Entertainment részéről, mivel a cég úgy aknázza ki a Facebook-ban rejlő lehetőségeket, hogy közben pozitív színben tűnik fel a felhasználók szemében.


Maffiaháború a Facebook-on - 2. képMaffiaháború a Facebook-on - 3. képMaffiaháború a Facebook-on - 4. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljatotyak profiljanurbanu profiljakylx profilja