Maestia: Szeptember közepén kezdetét veszi a nyílt béta teszt

2010. szeptember 01.
2.6001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó hivatalosan is hírül adta, hogy idén szeptember 15-én kezdetét veszi a Maestia című produktum nyílt béta tesztelése.

A programban négy karakterosztály közül választhatunk, majd megkezdhetjük a fantáziavilágban az izgalmas és egyben veszélyes kalandozásainkat. A Free2Play-modellre épülő MMORPG-ban a gonosz király elleni küzdelemben két birodalom vesz részt, amelyek összefognak Keledus ellen, de közben egymással is versenyeznek.

A programban több, mint 1000 küldetés vár ránk, amelyek sikeres elvégzése után fejleszthetjük a karakterünk erőnlétét, képességeit és felszerelését. A szoftverben különböző guild harcokban és PVP-csatákban vehetünk részt a barátainkkal. Ezen kívül párbajozhatunk más játékosokkal és próbára tehetjük a bátorságunkat az arénában. A játék során hősünkkel tapasztalati pontokra tehetünk szert, továbbá több, mint 80 egyéni képesség áll a rendelkezésünkre. A cél az, hogy a karakterünk tagja legyen a 13 apostolból álló gyülekezetnek és az emberek visszanyerjék a beléjük vetett hitüket. A szoftver nyílt bétájára a hivatalos weboldalon lehet jelentkezni, amely szeptember közepétől indul: Maestia hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja