MadWorld: Vörös vérben úszva, monokrómiában

2008. december 17.
2.4331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega és a Platinum Games közös gyermeke, az überbrutális, gátlástalan MadWorld március végén érkezik öreg kontinensünkre, Nintendo Wii konzolon, csak és kizárólag.
 

Addig még hosszú hónapok állnak előttünk, a (vér)szomjat viszont oltani kell, megtesszük. A Capcom elismert tagjainak, - Shinji Mikami, Atsushi Inaba és Hideki Kamiya - nevéhez fűződő stúdió, a Platinum Games, egy vérbő, féktelenül brutális agymenést szabadít a világra, melynek főszereplője Jack, a láncfűrésszel felfegyverkezett szerelő lesz.

A figura már önmagában is elrettentő, ám a kezébe simuló, motoros fűrész a plafonig fokozza a besz*rok érzését. A grafikus köntös részben, a Frank Miller-féle Sin City képregények alapjaira épít, ennek megfelelően, comic book hatású, fekete-fehér külcsínyre számíthatunk, ahol a vér rikítóan vörös színe gazdagítja tri-color-rá a palettát, Shigenori Nishikawa dizájnolásában.

A Bayonetta mellett, a MadWorld is figyelemreméltó, stílusos Platinum Games produktum lesz, amelyet szintén a Sega fog a világra segíteni, mint anyáskodó, nem mellesleg haszonleső kiadócápa. Extrém erőszak ábrázolás, egyedi képi világ, WiiMote/Nunchuk támogatás, Nintendo Wii exkluzivitás, mindez, valamikor március vége felé. Mozgóképen villant újabb mozzanatokat a borzalom, ízleljétek, élvezzétek.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaWickedSick profilja