Mads Mikkelsen szerint a Death Stranding történetébe még ő is belezavarodott

2017. március 01.
4.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hideo Kojimáról tudjuk, hogy egy meg nem értett zseni, aki biztos, hogy valami egészen elképesztő dolgot alkot majd legújabb művével a Death Stranding-gel, amely mögé olyan hírességeket vonultatott fel, mint Norman Reedus vagy Mads Mikkelsen.

Nemrégiben utóbbi nyilatkozott a Saudi Comic Con-on a játékról, amiről természetesen a titoktartási egyezmények miatt túl sok konkrétumot nem árulhatott el, azt azonban kiemelte, hogy története olyan bonyolult lett, hogy még ő is belezavarodott.

Mikkelsen szerint amikor megkezdték a közös munkát, Kojima megpróbálta elmagyarázni neki a Death Stranding történetét, azonban az annyira aprólékosan kidolgozott lett, hogy úgy érezte, teljesen elvesztette közben a fonalat, azonban nagyon meg akarta érteni, így végül az alkotó minden részletet pontosan kifejtett számára.

Úgy tűnik tehát, hogy a Death Stranding valóban igazi digitális művészet lesz a sztori szempontjából, amit alig várunk már, hogy megismerhessünk, hiszen Kojima első olyan alkotása lehet, amelyet teljesen szabadon valósíthat meg.
Death Stranding-gel, amely mögé olyan hírességeket vonultatott fel, mint Norman Reedus vagy Mads Mikkelsen.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Zsír. Aki nem tud angolul, vagy alig, az konkrétan rába**ott.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Hát ez nem hangzik olyan jól.... röhögő smiley

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja