Mad Riders: Tavasszal érkezik a Dead Island fejlesztőinek árkád sárdagasztása

2012. február 15.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft legfrissebb közleményeiből kiderült, hogy a többek között a Dead Island-et is jegyző Techland fejlesztőcsapata hamarosan elkészül legújabb alkotásával, amely ezúttal nem a zombikat, de még csak nem is a vadnyugatot állítja középpontba, hanem a sárdagasztós versenyjátékok kultuszát.

A srácok számára egyáltalán nem ismeretlen ez a terület, Mad Riders című videojátékukkal pedig várhatóan tavasszal kívánják felidézni előttünk, hogy milyen is az az árkád off-road száguldozás.

A PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkező cím kizárólag digitális formában lesz elérhető, ugyanakkor érdemes lesz beszerezni, hiszen a világ különféle pontjaira repítve, összesen 45 pályán élhetjük majd át az őrült száguldást, méghozzá várhatóan csak és kizárólag négykerekű quadokra pattanva, amelyekkel hatalmasat repülve, mutatványozva és sárban dagonyázva kell eljutnunk a célvonalig.

A Mad Riders természetesen túl unalmas lenne többjátékos mód nélkül, így három különféle multiplyer módot is találni fogunk benne, amelyek 12 játékosnak szólnak. Ha tetszett a Nail'd vagy a Pure, a Mad Riders újabb nagy kedvenc lehet, tavasszal pedig már meg is jelenhet. Várjuk türelmesen a pontos datálást!
1 hozzászólás

Braddock

9 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ez jól hangzik!Az ilyen játékokra miért nem csinálnak belső nézetet?Biztos nagyon király lenne!

válasz erre
Mad Riders
2.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja