Mac rendszerekre is elkészül a Hearts Of Iron 3 és az Elven Legacy

2009. április 13.
1.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Virtual Programming, aki már több PC-s vagy multiplatform játék átiratát elkészítette, bejelentette, hogy újabb címeket fog leszállítani a Macintosh rendszer szerelmeseinek.

Elsősorban a hardcore stratégiák, valamint a fantasy RTS-ek rajongói örülhetnek most, hiszen ebből a két kategóriából kerültek ki az átprogramozásra szánt játékok, melyek közül az egyik PC-re már meg is jelent, míg a másik egyelőre még ezen rendszeren sem érhető el.

A megjelent játék, a digitális úton beszerezhető Elven Legacy, természetesen, ami a Paradox Interactive hivatalos honlapjáról szerezhető be, mintegy 30 dollár ellenében és a Heroes nyomdakain haladva egy körökre osztott stratégiát tisztelhetünk benne. Sorstársa, a Hearts Of Iron 3, egyelőre még személyi számítógépeken sem tette tiszteletét, de nagy valószínűséggel a Mac átiratokkal egyetemben fog érkezni az a verzió is, amely programban a II. Világháború ütközeteit élhetjük át, és formálhatjuk saját szájízünkre, kifejezetten stratégiai szempontok szerint.

Pontos megjelenés, valamint gépigények a Macintosh verziókhoz egyelőre nincsenek, de a Virtual Programming feltétel nélkül ragaszkodik az idei évhez. Várjuk a további információkat!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja