Macre is elkészítik a Splinter Cell: Convictiont és az Assassin‘s Creed 2-t

2010. július 24.
2.1211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár minden jó érzésű embernek már hosszú esztendőkkel ezelőtt, még a QuickTime erőltetésének idején, sikítva kellett volna kukába hajítania a megrágott, férgesnek bizonyuló almát, ez valahogy nem történt meg.

Az Apple pedig kihasználta a ziccert, és némi innovációval megtámogatott komoly munkával elhitette a vásárlókkal, hogy az nekik milyen jó, ha ugyanazt drágábban veszik meg. Azóta az Apple a világ egyik legtehetősebb cégévé nőtte ki magát, egy valami azonban még hiányzott csábító színekben tündöklő palettájukról: az AAA kategóriás videojátékok. Néhány csapat, például a Blizzard és az id rendszeresen elkészítették ugyan aktuális játékaikat Macre is, ám az a fránya gát csak nem akart átszakadni.

Egészen az utóbbi időig, amikor a Valve kihirdette, hogy a Steamet - és ezzel együtt a Valve-játékok nagy részét - átlapátolják OS X alá. Ez mások kedvét is meghozta ahhoz, hogy potenciális és jövedelmező platformként tekintsenek a Macre, amelynek az lett az eredménye, hogy a bűvös hárombetűs szót egyre többször kell belefoglalnunk a videojátékokkal foglalkozó hírekbe. Most például a Ubisoft jelentette be, hogy az elmúlt időszak két sikeres produktumát is portolják az Apple rendszerére. Mind a Splinter Cell: Conviction, mind az Assassin's Creed 2 megjelenik még a cég pénzügyi évének második negyedévében, amely szeptember utolsó napjával zárul. Utóbbit EMEA jelöléssel illették, ami azt jelenti, hogy Európában, Közel-Keleten és Afrikában kerül a boltok polcaira (meglepődnénk, ha végül nem érkezne meg Észak-Amerikába is), a Splinter Cell legújabb része azonban nem kapott ilyen besorolást, így valószínűleg minden jelentősebb piacon elérhető lesz.

(A kép a Splinter Cell: Convictionből van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja