Mac-re is megjelent a Cities in Motion, két DLC-vel együtt

2011. május 21.
2.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Megérkezett Macintosh-ra is a Paradox Interactive által kiadott üzleti szimulációs játék, melyben Bécs, Helsinki, Berlin, vagy Amszterdam tömegközlekedésének megszerevezését vehetjük kezünkbe.

Több, mint 30 különféle szálítójárműből választhatunk, melyekkel folyamatosan növekedő városunk közlekedését kell ellátnunk. A játék 12 küldetésből álló kampány módot is tartalmaz, ezen kívül szabadon játszható sandbox változatot és egy térképszerkesztőt, amivel újabb városokat hozhatunk létre.

Két DLC szintén megjelent a programhoz, a Design Classics és a Design Marvels, mindkettő öt-öt új járművet tesz elérhetővé a küldetések során (pl. a Dino Vettore busz a világ egyik legnagyobb busza, Jubilee Blim busz, Skylark III helikopter, Capitol W700 Automatic (egy automata vonat, ami rendkívül energiatakarékos). BKV elnökségre föl!


Mac-re is megjelent a Cities in Motion, két DLC-vel együtt - 2. képMac-re is megjelent a Cities in Motion, két DLC-vel együtt - 3. képMac-re is megjelent a Cities in Motion, két DLC-vel együtt - 4. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 7 napja

Mac-en sincs valami óriási játékfelhozatal. Az ilyen építkezős, városirányítós játékokat szeretem, régen építgettem várost a Sim City-ben, gondoztam az állatkertet, vagy a vidámparkot a Tycoon játékokban. Szerintem szórakoztatóak.

válasz erre
Cities in Motion
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaGargameth profilja