Macre és Windowsra is megérkezett a VLC 2.0.4

2012. október 20.
2.0351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Alig néhány napja érkezett a hír a VLC Media Player 2.0.4 Linuxra kihegyezett változatának elkészültéről, azonban akkor még a program Apple Mac OS és Microsoft Windows alá fejlesztett változatainak felbukkanásáról nem lehetett közelebbit tudni.

Ez a helyzet azonban most változott, ugyanis a VideoLAN fejlesztőcsapata bejelentette az alkalmazás eddig hiányzó variánsait is. A most beharangozott változatok természetesen tartalmazzák a pár napja megérkezett verzió általános, vagyis nem csak a Linuxokra vonatkozó változtatásait, de emellett még persze további, az érintett operációs rendszerektől függő javításokat és módosításokat is felvonultatnak.

A Mac OS X Leopard rendszereknél immár deaktiválva lett a CoreAnimation effekt, de emellett még többek között az eddigi parancssori opciók, a menümegjelenítési, a stream varázsló, valamint a Unicode feliratok betűválasztási hibái is javítva lettek. Az "Audio effekt" panel újabb opcióval bővült, ugyanis most már lehetőség van a "Karaoke" szűrő kiválasztására is.

Microsoft Windows7 és Windows 8 operációs rendszereknél ki lett javítva a "Wallpaper" mód hibái, Windows XP-nél pedig a hozzárendelések dialógus rendellenességeit szüntették meg a fejlesztők. Az általános módosítások listáján szerepel még többek között a frissített kodek csomag, valamint a továbbcsiszolt Blu-ray és HLS támogatás is. A VLC Media Player 2.0.4 most bejelentett, Mac OS és Windowsra kihegyezett változatai már letölthetőek az alábbi linkeken keresztül.

VLC Media Player 2.0.4 Windows (21,9 MB).
VLC Media Player 2.0.4 Mac.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
Blue Rayt és 3D -t tud már ez?
Bluraayt biztosan, a libbluray kieggel, de a 3d-ben nem vagyok biztos. Szerintem azt is...

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Blue Rayt és 3D -t tud már ez?

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Még nem próbáltam, szedem.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Legjobb. Nem csak lejátszásra használom, hanem konvertálásra és streamelésre is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaGargameth profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja