Maci Laci színre lép: Reszkessetek piknikes kosarak!

2010. október 07.
4.9891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A némileg idősebb játékos generáció számára valószínűleg ismerősen cseng Maci Laci neve, hiszen sokunk egyik kedvenc rajfilmsorozatának volt ő a főszereplője, a jó humorú, minden csínytevésre kész medve, aki elől a Jellystone Parkba látogató, kikapcsolódni vágyó turisták egyetlen piknikes kosara sem lehetett soha biztonságban.

Jó hír az alkotást kedvelő, konzol tulajdonosok számára, hogy Wii és Nintendo DS platformra december 7-én megjelenik a matéria, ráadásul Yogi Bear, a rendkívül sokoldalú művész, Dan Aykroyd hangján szólal majd meg.

A Yogi Bear: The Video Game címet viselő játékban fő feladatunk nem kevesebb, mint szeretett otthonunk, a Jellystone Parkba megmentése. A cél eléréséhez igen rögös út vezet, amely során temérdek kihívásokban bővelkedő küldetést kell teljesítenünk, eközben bebarangolhatjuk a nemzeti park területét, találkozhatunk az ott élő vadállatokkal és persze a szigorú Smith vadőrrel, aki a rajfilmsorozatban is folyamatosan megnehezítette főhősünk életét. A derék parkőr egyáltalán nem tolerálja, ha valaki, főként egy medvebőrbe bújt, örökké éhes csínytevő a park vendégeit zaklatja, ezért nem árt, ha óvatosak vagyunk vele. Szerencsére nemes küzdelmünk során nem leszünk egymagunkra utalva, hiszen ott lesz velünk Maci Laci hűséges és lelkiismeretes barátja Boo Boo, aki segítségünkre lesz a nehezebb akadályok leküzdésénél.


Maci Laci színre lép: Reszkessetek piknikes kosarak! - 2. képMaci Laci színre lép: Reszkessetek piknikes kosarak! - 3. képMaci Laci színre lép: Reszkessetek piknikes kosarak! - 4. képMaci Laci színre lép: Reszkessetek piknikes kosarak! - 5. kép

1 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nekem Bubu volt a kedvesebb, nem Maci Laci.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja