Ma indul a PSN karbantartása

2014. augusztus 28.
1.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
A tervek szerint a Sony még hétfőn elvégezte volna a PlayStation Network karbantartási munkálatait, de a vasárnapi túlterheléses támadás miatt ezt elnapolták, de most, hogy a rendszerek már rendesen működnek, a Sony is elkezdheti a karbantartást.

Ez a mai napon kezdődik délután 17:00-től és péntek 06:00-ig tart. Ebben az időintervallumban a PSN szolgáltatásai, az Account Management, a PlayStation Home és PlayStation Store is elérhetetlen lesz.

Aki a karbantartás előtt még bejelentkezik PS4-en, vagy az elmúlt 5 napban bejelentkezett bármely más PlayStation eszközről, továbbra is online maradhat, ha az automatikus bejelentkezést engedélyezte, de néhány online szolgáltatáson kívül, pl. streamek, mást nem lehet használni.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ha szerviz kell, akkor szerviz kell. Valamikor meg kell csinálni.

válasz erre

Nate

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Általában mindig jóval előre bejelentik az ilyesmit, ez a hír pedig csak ma látott napvilágot. Nagyobb korrektségre számítottam a részükről.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Kifejtettem a véleményemet többször azokról, akik miatt csak most tudják végezni a karbantartást, már megbékéltem. De azért remélem az FBI sikerekkel zárta az esetet.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaNeurotic profilja