Ma van a Game Channel tizenötödik szülinapja!

2016. január 23.
6.9021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Aki követi a Game Channel életét, aktív olvasónk, annak már a könyökén jön ki, hiszen a csapból is az folyik, hogy az online gamer lapok között kiemelkedő népszerűségnek örvendő magazinunk idén 15 éves, mi több, ez a jeles forduló épp a mai napra esik.

A Game Channel ugyanis egész pontosan 2001. január 23-án éjjel 2 órakor látta meg a napvilágot abban a formájában ahogy most ismeri mindenki, portálként.

Kevesen tudják, hogy már évekkel előtte, 1995 óta marcoonline néven futott egy hobbilap, amely leginkább egy akkor még nem létező dologhoz, a bloghoz volt hasonlatos és három szerkesztővel büszkélkedett. Akkoriban még annyira kis elterjedtsége volt az internet nevű csodának, hogy amikor elértük a napi 100 egyedi látogatót, pezsgőt bontottunk. Ha ezt a korszakot is ide számítanánk, akkor manapság 21 évesek lennénk.

Tavaly év eleje óta a Game Channel nyolcadik verziója teljesít szolgálatot, és ahogy eddig is az elmúlt időszakban, ez a felület is jövőbe mutató és trend építő volt már megjelenésekor. A nagyjából kétévente teljesen megújuló magazin egyébként is mindig próbált technológiailag és vizuálisan is mások előtt járni, többek között ennek eredményeképpen is lehet azt elmondani róla hogy a független online gamer magazinok között abszolút piacvezető évek óta.

Sokak nagy kedvence volt a Game Channel 5.0 (2008)

Sokak nagy kedvence volt a Game Channel 5.0 (2008)


Január 24-én éjszaka ér véget az idei első születésnapi nyereményjátékunk, amelyben rengeteg hardver és játék talál majd gazdára, de idén nem ez lesz az utolsó ilyen jellegű ajándéközön, készülünk még sok mindennel az év folyamán. És ha ez nem lenne elég, sok mindent olvashattok majd eddigi pályafutásunkkal kapcsolatban, több cikk is készül azzal kapcsolatban hogyan is épül fel egy ilyen lap, esetünkben mik voltak a mérföldkövek, buktatók, sikerek és kudarcok...

Ma arra kérünk, ünnepeld te is velünk ezt a napot - mi már pukkantottuk a pezsgőt, égnek a gyertyák a szülinapi tortán -, de előtte mindenképp oszd meg velünk, te mióta látogatod a Game Channel-t, hogyan találtál rá és mi a legkedvesebb emléked az oldallal kapcsolatban?
46 hozzászólás

Maniac

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Tudjátok mi a röhej? Hogy a 2008-as GC-n is itt voltam már, és nekem csak most jutott eszembe, miután megláttam a fenti képet - ahol még a pofámat is vállaltam anno röhögő smiley -, hogy idén már 8 éve lesz annak, hogy itt rontom a levegőt. A 15 évhez mérten ez jelentétkelen mennyiség, de most így akkor is kicsit megálltam és eszembe jutott egy olyan kifejezés, ami nem túl szalonképes itt, szóval megtartom magamnak. röhögő smiley Csak ennyit mondanék: Marco, rohadj meg, hogy eszembe juttattad, hogy öregszem. röhögő smiley

válasz erre

kylx

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

1 218 186 perce regisztráltam a honlapra... és azt kívánom bár korábban, az egyik honlap amit minden nap látogatok.

Köszönöm nektek, és boldog szülinapot GC!

válasz erre

totyak

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Boldog születésnapot GC!

2009 vége felé keveredtem ide, de őszintén mondom, nem emlékszem hogyan és miért. Később volt egy hosszabb-rövidebb kihagyásom, aztán egy jóideje megint itt vagyok mindenki nagy örömére röhögő smiley Ugye?

Várom szeretettel a történelemórát a GC születésétől napjainkig és szívesen megnéznék egy képmontázst (ha van ilyenetek) a különböző oldalkinézetekről. Nem emlékszem már, hogy a korábbiak hogy néztek ki, pedig egy párat azért láttam.

Mindenféle puncsolás nélkül mondhatom, hogy itt találtam meg a legjobb csapatot, a legszimpatikusabb közösséget és a legjobb híreket. Nem titok, több oldalon is regisztrálva vagyok, de szinte csak nálatok töltöm el az időmet. Ez van, ha jó egy oldal.

Mégegyszer boldogot röhögő smiley

válasz erre

sarakrael

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Tavalyelőtti playiten valaki elkérte az emailcímem valamilyen nyereményjátékra hivatkozva, majd rá pár nappal jött egy email, hogy kaptam 200 ajándék pontot valamilyen oldalon, és így tévedtem ide. Azóta is félig meddig aktívan itt vagyok, kommentelgetek és blogolgatok, és nemrég nyertem egy Fallout könyvet amit itt is szeretnék megköszönni. Boldog szülinapot!

válasz erre

Fáraó

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Boldog születésnapot! Pont egy kisebb születésnapi ünnepség volt ma itthon, de valahogy kiment a fejemből hogy nektek is ma van röhögő smiley (Valamiért holnapra emlékeztem röhögő smiley) kellett volna a ti egészségetekre is koccinteni röhögő smiley De még nem késő nyelvnyújtó smiley

Én 2013. augusztus 27-e óta vagyok az oldal tagja, így nem számítok túl régi tagnak, viszont már az elején tetszett a fiatalos vicces, poénos cikkek és videók. Mely sajnos kevés más játékos/tech oldalról mondható el. Így ajánlom is rendszeresen másoknak is mosolygó smiley Több-kevesebb sikerrel..

Az oldal történetéről pedig várom a cikkeket, és az oldal technikai hátteréről is röhögő smiley

válasz erre

Tuttu13

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Én azt hiszem anno egy hírről akartam több infót megtudni és keresgélem az oldalak közt majd itt leragadtam, de regisztrációt Marco érte el nálam mert egy problémát segített megoldani a chat-en. Azóta követem a tevékenységeket facebook-on és youtube-on is! Busa Pista hatalmas és hát meglátni veletek pizza evés közbe... röhögő smiley Durva! Pontokért rendeltem egy GTA5 posztert amivel akkor nagyon menő voltam a köreimbe... röhögő smiley Sajnos mostanság iszonyat mennyiségű meló zúdult rám, de aktívabb leszek talán rövidesen! Így tovább srácok!!!

válasz erre

wegh

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nem is emlékszem, hogyan keveredtem ide meglepett smiley Arra emlékszem, hogy egyből megtetszett az oldal és nyomban regisztráltam is, majd hosszan meditáltam arról, hogy eddig miért nem találtam meg ezt a fantasztikus oldalt mosolygó smiley Még legalább négyszer ennyit az oldalnak röhögő smiley Iszom este egy whiskyt az egészségetekre kacsintó smiley

válasz erre

Marduk

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Hepi börzdéj tú jú!
https://www.youtube.com/watch?v=IayWhSjGc_c

válasz erre

rDAVE

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Na, akkor iszom ma egy-két sört az egészségetekre. Boldog születésnapot!

válasz erre

kpal

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Boldog Szülinapot! És még sok sok sok sok ilyet! mosolygó smiley
Örülök hogy egy ilyen színvonalas közösség/oldal tagja lehetek. mosolygó smiley

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja