Ma sem marad friss tartalmak nélkül a Call of Duty: Black Ops 4

2019. március 26.
4.4881
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra is minden erejével a Call of Duty: Black Ops 4 támogatásán van a Treyarch csapata, és miután a Blackout, valamint a Zombies mókák már rendesen el lettek látva, most a hagyományos multiplayer kerül sorra.

Mint a csapat bejelentette, várhatóan még a mai napon elérhető lesz a játékhoz egy ingyenes frissítés részeként a Barebones nevű játékmód, mely visszahozza egy kicsit a klasszikus Black Ops-élményt, ezáltal specialitások és extra felszerelések nélkül, nyers harcokban vehetünk majd részt benne.

Ez azonban még nem minden, hiszen visszatér a Modern Warfare 3-ban debütált Infected móka, melyben a játékosok más fertőzött játékosokat gyilkolhatnak le, mielőtt még ők megfertőződnének, de egy harmadik játékmód is színesíti majd az alkotást Deathmatch Domination név alatt, mely a Deathmatch és a Domination keverékeként egészen őrült megoldásokkal kecsegtet.

Ha még mindig kevésnek tartanád az elhangzottakat, akkor jó hír, hogy egy újragondolt pályával is bővülnek az alapok, lévén érkezik a brutális homokviharral feldobott Arsenal csatatér a kínálatba.
2 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ingyen jöhet bármi még ha gagyi is.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ingyenes. Az jó, bármi is legyen.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljarDAVE profiljaiPet profiljaWickedSick profilja