Ma érkezik Nintendo Switch-re a WWE 2K18

2017. december 06.
11.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games bejelentette, hogy nem kell sokáig várniuk a rajongóknak arra, hogy Nintendo Switch alatt is csatlakozzanak a vad pankrációk élményéhez, lévén várhatóan a Mikulás hozza majd el a platformra még ma a WWE 2K18-at.

A játék a korábbi konzolos változatok tökéletes portjaként érkezik, ezáltal benne lesz az összes játékmód és minden tartalom, sőt mi több, a készítők a mechanizmust és a grafikát sem butították le, mert nem volt rá szükség.

A WWE 2K18 dobozos és digitális formában egyaránt elérhető lesz majd, és bár a mi régiónkban vélhetően csak utóbbira számíthatunk, ez nem is olyan nagy baj, hiszen aki így ruház be a játékba, az december 13-án máris letöltheti hozzá ingyen az első DLC-t.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 8 hónapja és 4 napja

Melyik régebbi verzió grafikáját kapta meg? A PS3, X360 kiadások (bár talán 2018-as ezekből már nincs) botrányosan ótvarul néztek ki. Még a jelen generáció sem egy gyöngyszem.

válasz erre

Hellblade

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Mortal Xl kellene rá..

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Gondolom, milyen tömegek gerjednek rás Switchen.

válasz erre
WWE 2K18
19.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMarduk profiljagery1113 profiljakylx profiljamarco profiljaiPet profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaStarjumper profiljaHellblade profiljaPajti24 profilja