Ma érkezik Nintendo Switch-re a Syberia 2, friss videóval ünnepelhetjük

2017. november 30.
12.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microids egy hangulatos launch trailer társaságában bejelentette, hogy várhatóan még a mai napon elérhetővé válik Nintendo Switch-re a Syberia 2, aminek köszönhetően ezen a platformon is átélhetjük majd a legendás történetet.

A nagyszerű élményeket biztosító kalandjáték mintegy jó hónappal azt követően érkezik, hogy első része megjelent a platformra, sőt mi több, már most tudjuk, hogy a Syberia 3 sem kerüli el a Nintendo Switch-et, de premierjére idén már nem számítunk.

Ha a vásárlás előtt megismerkednél a Syberia 2 Nintendo Switch-es változatával, nézd meg hozzá az alábbi kedvcsinálót, ami mindent megmutat nekünk és megoszt velünk a játék kérdéses portjáról.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Én már kijátszottam az első két részt PS3-on és nagyon de nagyon tetszett!
Igaz a logikai játékok azok sokszor kötöttek le jó pár órára.
Én mindenkinek tudom ajánlani aki még nem próbálta. Egy újabb hihetetlenül jó klasszikussal bővült a Switch kínálata.

válasz erre

totyak

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Jó ideje megvolt már az első két epizód, de valahogy sosem szántam rá magam a játékra. Aztán egyszer volt időm, meg megjött a kedvem is és kb. alig bírtam letenni mindegyiket. Nagyon szuper játékok és mivel magyar feliratot is kaptak már, teljesen érthető is mindenkinek. Örülnék, ha a 3 is le lenne fordítva, ha nem is hivatalosan, de hobbifordító által.

válasz erre
Syberia 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaImperator profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljamarco profiljaretePceldaK profilja