Luna név alatt az Amazon is felhő alapú játékszolgáltatást jelentett be

2020. szeptember 25.
1.6311
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Amazon is szeretne belépni a felhő alapú játékstreaming világába, amihez saját szolgáltatást mutattak be, mely Luna név alatt kifejezetten élhető megoldást kínál a Google Stadia és a xCloud mellett.
 

A Luna első körben PC-re, Mac-re és iOS alapú eszközökre lesz elérhető - később természetesen Androidra is befut -, de az Apple eszközein is csak egy kis csavarral találkozhatunk vele, külön applikáció például nem készül hozzá, de böngészőből így is indíthatunk majd mindent.

A Luna 6 dolláros havi előfizetés mellett kínálja a játékokat, de érdekesség, hogy ezzel csak egy alapcsomaghoz férhetünk hozzá, ha többet akarunk, akkor csatornákra kell beneveznünk, melyek bizonyos fejlesztőcsapatokhoz kapcsolódnak majd, így a Ubisoft például már biztosan felsorakozott az Amazon mögé teljes aktuális játékkínálatával.

Az Amazon úgy tervezi, hogy akár 4K felbontás és 60fps mellett élvezhessük a játékokat legfeljebb két eszközön, miközben lesz egy 50 dolláros kontroller is, mely az Xbox-vezérlőhöz hasonló kialakítást kapott, és minden kompatibilis hardverhez hozzáköthető lesz. Hogy a Luna mikor indul, az egyelőre kérdéses, de Amerikából már elindult hozzá az előregisztráció.
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja,

Jegyezzük meg jól a Luna nevet, mert ez lesz a következő kísérlet, ami belebukik a streamingbe. Ezek basszus nem tanulnak semmiből!!!

válasz erre

DNS

7 hónapja, 1 napja

Akik pedig függővé válnak tőle, azokat úgy hívják majd: Lunatic

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 1 napja

6 dolcsi az nagyon jó ár, főleg ha tényleg jó játékok kerülnek bele.

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 1 napja

Egyre többen vannak, egyre nagyobb a verseny. Ez nekünk jó.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt