Lumines: Supernova: Jövő hónaptól a PlayStation Store-on

2008. október 24.
1.7261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tetsuya Mizuguchi, az egykori Sega-s úriember egy fantasztikus puzzle játékkal dobta meg a nagyvilágot, néhány évvel ezelőtt, amelyet már a saját stúdiójával, a Q Entertainment-el hozott tető alá, a Sony marokkonzoljára.

Ezt követte egy szűkebb körben terjesztett második felvonás, amely rátett pár lapáttal a vizuális koncepcióra és valami szemtelenül hangulatos mókává kerekedett. A Tetris nyomdokain haladó, innovatív puzzle novemberben visszatér, immáron PlayStation 3-on.

Korábban már említettük, hogy Supernova alcímmel készülődik bemutatásra a következő Lumines játék, amely PlayStation 3-on kíván szórakoztatni. A cím nem a süllyesztőben kötött ki, egyszerűen csak megbújt a háttérben, nem érkeztek újabb információk róla. Most megtörni látszik a jég és okosabbak lettünk, jóllehet, most sem szabadult ránk a konkrétumok áradata.

Csupán annyi bizonyos ebben a pillanatban, hogy novemberben kerül fel a Sony online játékpiacára. Nincs régionális megjelenési dátum, tehát nem tudjuk pontosan, hogy mikortól érdemes keresni az európai, illetve az amerikai felületeken. Az ára úgyszintén nem tisztázott tényező. Hamarosan többet is előhalászunk majd róla, mert erről a puzzle anyagról minden, a műfaj iránt érdeklődőnek érdemes tudomást szereznie.

Maradjatok velünk!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja