Lucky's Tale: egy platformer, amely minden Oculus Rift mellé ingyen jár majd

2015. december 31.
3.8411
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kellemes meglepetéssel szolgált néhány órával ezelőtt a Playful brigádja, akik formálisan bejelentették Lucky's Tale című alkotásukat, amely önmagában is egy rendkívül színes és egyben klasszikus felfogású platformernek ígérkezik, ám sokkal több lesz ennél.

A kérdéses videojáték ugyanis vélhetően lényegesen több emberhez jut majd el, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a fejlesztők elárulták, hogy a Lucky's Tale minden egyes Oculus Rift VR headset mellé járni fog majd, így az újdonsült tulajdonosoknak legalább egy videojátékuk garantáltan lesz már a vásárlás napján.

A Lucky's Tale egyébiránt egy róka történetét meséli majd el nekünk, méghozzá a klasszikus platformerek sajátosságaival, ezáltal rengeteg ügyességi és logikai fejtörő társaságában, amelyek közül mindegyik megoldásához szükség lesz a virtuális valóság kihasználására.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 1 hete és 4 napja

De édes, nagyon tetszik. Mondjuk emiatt oculust venni nem fogok.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon aranyos játéknak tűnik.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 1 hete és 4 napja

Korrekt. Így válhat egy viszonylag átlagos játék mindenkinek szép emlékké.

válasz erre
Lucky's Tale
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljaImperator profiljaNeko0130 profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaPöpp profiljaGD_Bálint profiljaAdi86 profiljaRka profiljamarco profiljaElisorne profiljaLaci721 profiljaiPet profiljaiPet profilja