Lucius: E3 trailer és októberi megjelenési dátum

2012. június 07.
2.3011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lace Mamba Global és a finn Shiver Games által közösen készített Lucius című kalandjáték is képviseltette magát egy trailer erejéig az E3 kiállításon, amelynek köszönhetően ismét fellobbanhat bennünk a láng a jelenleg még kissé ismeretlen projektet illetően.

Az Omen filmtrilógia által inspirált, kizárólag PC-re megjelenő alkotás ugyanis egy igazi horrorkaland lesz, amely egy Lucius nevű fiúról fog szólni, aki 1966. június 6-án született, születési dátumából pedig kirakható a 666, avagy a Sátán száma.

A játékban egy nyitott világú játékmenet tárul majd elénk, ahol különféle rejtélyes gyilkosságok után kell nyomozgatnunk, a misztikus történésekről nem is beszélve, hogy a végén eljussunk az igazi fenevadhoz, eljussunk az igazi Pokolba.

Hogy mikor várható ez a félelmetes utazás? A Lucius E3-on bemutatott mozgóképe erre is válaszokkal szolgál, hiszen a két perces matéria a sok-sok izgalmas jelenet mellett az utolsó képsorokon elárulja, hogy megjelenése október 26-án várható.

#tv#
Lucius című kalandjáték is képviseltette magát egy trailer erejéig az E3 kiállításon, amelynek köszönhetően ismét fellobbanhat bennünk a láng a jelenleg még kissé ismeretlen projektet illetően.'>
4 hozzászólás

Braddock

12 éve, 9 hónapja és 26 napja

Elég jónak néz ki!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

tetszetos cucc nagyon

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

Van egy hangulatamosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

Júúúj de brutttál!

válasz erre
Lucius
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja