Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum

2009. szeptember 13.
2.2771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pénteken - miközben pogácsát majszoltak, és örömkönnyeket morzsoltak szét szemük sarkában - a LucasArts vezérei bejelentették a Lucidity-t.

Ez pedig nagy szó, kérem szépen, hiszen a 90-es évek egyik legzseniálisabb csapata a millennium után egy-két fellángolás kivételével már csak árnyéka önmagának, merész ötletek nélkül, a Star Wars világról újabbnál újabb bőröket leráncigálva tolják piacra játékaikat. Ez azonban most változhat, hiszen a Lucidity teljesen friss név a szakmában, nem épül semmire, nem folytatása semminek, így a fejlesztőcsapat szabadon, kötöttségek nélkül építheti fel az egész alkotást.

A várható játékmenetről már értekeztünk, így abba most nem mennénk bele, inkább beszéljenek helyettünk a tegnap nyilvánosságra hozott screenshotok, valamint a gameplay jelenetekkel alaposan meghintett, bő 2 perces videó, amelyekből könnyedén képet kaphatunk a Lucidity által nyújtani kívánt szórakozási formáról. Kereken 30 pályán és 15 megnyitható, titkos pályán segíthetjük a főszereplő Sofit. Érdemes megemlíteni, hogy a projektet a Secret of Monkey Island: Special Edition remake-kel már bizonyító csapat felügyeli. Kiderült a játék pontos megjelenési dátuma is, amely október 7. napjára esik, és a korábbi hírekkel ellentétben Xbox 360 mellett PC-re is megérkezik aznap. A produktum kizárólag digitális letöltés útján lesz beszerezhető, az árát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum - 2. kép


Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum - 3. kép


Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum - 4. kép


Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum - 5. kép


Lucidity: Médiaattack, pontos megjelenési dátum - 6. kép


#tv#
1 hozzászólás

marco

15 éve, 10 hónapja és 11 napja

Nem lesz egyszerű vele játszani!meglepett smiley

A lemmings azért nekem még mindig a top a témában!kacsintó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja