Lucent Heart képregény-verseny

2011. április 11.
2.7361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A megjelenése óta számos díjat beszebelő, manga stílusú MMORPG játék, a Lucent Heart kiadója a mai napon versenyt hírdetett Sneek Peek betájuk megjelenésének alkalmából, méghozzá képregény-központú versenyt, mely során a manga és/vagy Lucent Heart rajongók próbára tehetik fantáziájukat, a nyertesek pedig egy a fejlesztők aláírásaival ékített koncepciós grafikával lesznek gazdagabbak.

A versenyben természetesen minden európai nemzet tagja részt vehet, aki úgy érzi, elég kisütnivalója van egy ilyesféle megmérettetéshez.

Lucent Heart képregény-verseny - 2. kép

A Lucent Heart képregény-verseny a játék Facebook oldalán kerül megrendezésre. A részvételhez csupán fel kell kússzatok az adott oldalra, letölteni a sablont, kitölteni a buborékokat saját fantáziátok/humorotok íze szerint és beküldeni. Mi sem egyszerűbb ennél?! A Lucent Heart rajongótáborának minden tagját szívesen látják a versenyen. A nyertesek azon túl, hogy aláírásos koncepció-grafikát kapnak, még a játék Facebook oldalán, valamint új weboldalán is viszont láthatják munkáikat.

A verseny április 15-18. között zajlik, ne legyetek hát restek!
#tv#
3 hozzászólás

skyman

14 éve, 1 hónapja és 2 napja

Mi a gond Shade?röhögő smiley
Te nem nevezel?röhögő smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ez fájt röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 3 napja

regelve.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja