LotR Online: Mines of Moria debütáló trailer

2008. augusztus 01.
3.7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes, hogy a valamikor megjelent Gyűrűk Ura könyv-trilógia mennyi ideig csak egy szűk rétegnek a fanatizmusát élvezte.

Azonban jó pár éve, mikor megfilmesítették, mintha bomba robbant volna, dollár milliárdokat húztak le erről a névről. Nem kellett sok idő hozzá, hogy PC-játékot csináljanak belőle és innen már egyenes út vezetett az MMO-ig. A Lord Of The Rings Online ha nem is hozott akkora sikert, mint a sokat emlegetett World Of Warcraft, a Gyűrűk Ura környezet szerelmesei nagyon rákaptak.

Mivel nagyon sok bőrt le lehet még húzni erről a témáról, hamarosan megjelenik az első kiegészítő is a LotRO-hoz, Mines Of Moria címmel, melyben Mória bányáit járhatjuk be újabb kalandok reményében. Az első igazán exkluzív hír a játékról mindjárt egy trailer, amelyben megnézhetjük a fejlesztők miként is képzelik el Mória bányáit. Sajnos ez még nem egy gameplay videó, de nagyon reméljük hamarosan egy olyannal is megörvendeztetnek minket! A videó szerint még ez évben telepíthetjük gépünkre az új területet, csak tartanánk már ott!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja