LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk

2008. augusztus 13.
2.0331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lord Of The Rings Online ha nem is döntötte le a WoW-ot a képzeletbeli trónról, a Gyűrűk Ura megszállottak így is lázasan tekeregtek a gyönyörű online világban.

Már javában folynak a játék tesztjei, hogy ősszel megkaphassuk a végleges változatot. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a fejlesztők jó irányban haladnak, mint ez a pár darab új kép. A screenshotok a kiegészítő lemez feltelepítése utáni első küldetés környékéről származnak, így lázasan elkezdhetünk gondolkodni azon, itt mit kell majd csinálnunk. Természetesen valahogy bejutni a bányákba!

Azt már most leszögezhetjük, hogy egy elég duci kis kiegészítőlemezt kapunk majd az arcunkba hamarosan. Nem voltak irigyek a fejlesztők, így ránk zúdítanak majd 100 új küldetést, új játszható karaktereket, új skilleket és fegyvereket is. Természetesen még ezeken kívül is biztosan rengeteg apróság lesz újdonságként, melyeket mind a fejlesztők nem tudnak vagy nem is akarnak a tudtunkra adni... Egy biztos! Ismét eltölthetünk néhány kellemes napot a játékban csak az újdonságokból.


LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk - 2. kép


LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk - 3. kép


LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk - 4. kép


LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk - 5. kép


LotRO: Mines Of Moria: 5 új képet kaptunk - 6. kép



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja